EYP - Eşcinsel Yardım Projesi

İbnistan Forum: Duyurular: 2005 ve öncesi: Eski konular: EYP - Eşcinsel Yardım Projesi
Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

ibnistan (admin)

20 Mart 2002, Çarşamba - 23:23 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
eyp-logoEYP'nin (Eşcinsel Yardım Projesi) web sayfası
hemen hemen tamamlandı. projenin birinci basamagı sanal ortamda, chat odası, email, yardım formları, web üzerinden hazır bilgi ile yürütülecektir.Projenin koordinasyonunu anadolu ayıları üstlenmesine karşın diger gruplardan ehliyetli gönüllülerin(sosyal hizmet uzmanları, psikologlar, psikiyatrlar, hekimler, hemşireler vb) yardım ve katkıları ile proje yürütülecektir. bu nedenle proje yürütücüleri kısmına; anadolu ayıları, kaso-gl ve lambda gruplarının isimleri yazıldı.
proje detayları ve yardım talebi için http://eyp.anadoluayilari.com adresi ziyaret edilebilir. sayfanın acil kısımları kullanıma açıldı. zamanla eksikler giderilecektir. EYP 1. basamak çalışmaları ila sonuç raporu sunum yada workshop olarak baharankaraya getirilecektir.

EYP 'de çalışmak isteyen, ehliyetli arkadaşların eshyardim@yahoo.com adresine baş vurması gerekmektedir. projede yer almak isteyen arkadaşlar, çalışma sistemi ve projenin 1. kısmının işleyişi hakkında mail ve/veya telefon yolu ile bilgilendirilecektir.

Bu mail ila EYP 'nin linkini, grupların kendi listelerine forward etmelerini rica ediyoruz. Her grubun kendi sitesinden Projenin sayfasına drekt link vermesini, gerekirse link altına yada sitelerinin giriş sayfasına açıklayıcı bilgi konmasını projenin işlerlik kazanmasım açısından altı çizilecek noktalar olarak görüyoruz.


EYP (Eşcinsel Yardım Projesi); bir kaç basamaktan oluşan bir yardım projesidir. projenin yürütücüsü Türkiyeli eşcinsel gruplardır. proje koordinasyonu Anadolu Ayıları Grubu tarafından yürütülmektedir. Projede Türkiyeli eşcinsel gruplar içinde çalışan, konularında ehliyetli psikiyatr, psikolog, sosyal hizmet uzmanları, tıp doktorları tamamen gönüllülük temelinde çalışmaktadır.

Projenin amacı; Türkiyeli eşcinsel populasyona sağlık ve sosyal konularda danışmanlık hizmeti vermek, egitim çalışmaları yapmak, bilgilendirmek ve yönlendirmektir. Proje kesinlikle medikal tedavileri kapsamamaktadır. Proje kapsamında verilecek hizmetler tamamen ücretsizdir.

Projenin 1. basamagı sanal ortamda, sanal araçlarla(chat odası, email, yardım formları, web sitesindeki hazır bilgiler) yürütülecektir.

PROJE BAŞLAMA TARİHİ: 24 mart 2002 dir.
EŞCİNSEL YARDIM PROJESİ YÜRÜTÜCÜLERİ:
ANADOLU AYILARI / KAOS-GL / LAMBDA İSTANBUL
PROJE KOORDİNATÖRÜ: ANADOLU AYILARI GRUBU
EYP URL'si:http://eyp.anadoluayilari.com

YARDIM TALEBİ: Yardım ihtiyacı olan herkes yardımı talebinde bulunabilir. Mail yollayarak yada Yardım formu'nu doldurarak, sorun yada sorunlarınızı bize ulaştırıp günün herhangi bir saatinde yardım talebinizi ulaştırabilirsiniz. email ve yardım formuna sayfanın sol tarafındaki menüden ulaşabilirsiniz.
Online yardım almak için haftanın 3 günü (salı, perşembe, pazar), 20:00-24:00 saatleri arasında chat odamıza gelerek yetkililerden yardım talebinde bulunabilirsiniz.. Kanalda bulacagınız operatörler online yardım verme yetkisine sahip olan kişilerdir. operetörlere özel sohbet penceresi açarak sorunlarınızı kişisel mahremiyet içinde anlatabilirsiniz. .Sorunlarınızı chat odasının genelinde yazmamanızı, kanaldaki herhangi bir kullanıcıdan yardım talep etmemenizi öneririz.
Online yardıma soldaki menüde bulunan "chat yardım" butonuna tıklayarak hemen ulaşabilirsiniz. Online yardım için oluşturulan #eyp isimli chat odası mynet sohbet sunucusu üzerindedir. chat yardım butonuna tıklayarak online yardım kanalına ulaşabileceginiz gibi, mirc programı kullanarakda #eyp kanalına ulaşıp online yardım alabilirsiniz. Mirc programını kullanarak yardım almak isteyebilecekler için baglantı bilgileri aşşagıya çıkarılmıştır.

Mynet sohbet sunucusu bağlantı bilgileri:
sohbet sunucusu: Mynet
server: irc.mynet.com
port: 6667
kanal: #eyp

ANADOLU AYILARI GRUBU


Bu konu için mesaj gönderme aktif değildir. Daha fazla bilgi için yönlendiriciniz ile iletişim kurunuz.