eski forumdan kalan bazı yazılar

İbnistan Forum: Eşcinsellik ve Tekamül: feksefe, ahlak, inançlar: eski forumdan kalan bazı yazılar
Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

toprak

30 Ocak 2005, Pazar - 16:26 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
bakın kardeşim..siteyi gezmedim ama site hakkında değilde ,eşcinsellik hakkında yorum yapalım.*LUT KAVMİNİ* bilmem biliyormusunuz???.onlar varlık içinde güzel köşklerde ,bahçelerde yaşıyorlardı.fakat rahatlık ve bolluk onlara battı ,sapkınlaştırdı.artık değişik şeyler aramaya başladılar.yani değişik sapıklıklar.kadınları bırakıp erkeklerle beraber olmaya başladılar.onlara gönderilen peygamberin,yani LUT aleyhissamın uyarılarına aldırmadılar.azgınlıkta ileri gidip iyice şaşırdılar.ve kaçınılmaz hazin son....ALLAH onları uyarılara aldırmadıkları için ve doğru yolu istemeyip,sapkınlıkta (eşcinsellikte) inat ve ısrar ettikleri için HELAK etmiştir.hepsini.size tavsiyem ,bir an evvel bu yanlış yoldan dönmenizdir.hata insanlar içindir fakat onları düzeltmekte insanlar içindir.eğer bırakamıyorsanız psikolağa gidin.her şeyin bir çaresi var.yanlış yolda ısrar etmek size zarardan başka, beladan başka bir şey getirmez.beyni olanlar anlamak isteyenler biraz düşünsün!!!

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

ibnistan (admin)

31 Ocak 2005, Pazartesi - 19:59 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Toprak: "....siteyi gezmedim...."

Bence en kutsal ve okunması gereken kitap bize verilen hayattır. Akıl ve kalbiyle bundan ders almamak, karşıma çıkan anlamaya çalışmamak asıl cahilliktir. Anlamaya çalışmadan insanları yargılamak ise en kökten yanlışlıklardan birisidir.

Heribert
ibnistan ibnesi

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

turk

19 Mart 2005, Cumartesi - 21:44 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
ibnelik diye bir hastaligin oldugunu sanmiyorum,bu olsa olsa sizin aile yada cekirdek toplumunuzdaki sapilkigin size yansimasi,mumkunse bu yoldan donun,sex'te bi yere kadar,size allah erkek olarak yasamak gibi bir lux vermisken neden bunu degistirmeye cirpiniyorsunuz?gidin yasli bir gay dan sorun bakalim o adam kendinden nefretmi ediyor yoksa kendisine saygimi duyuyor!!!!!!!
tai land'ta her 1000 intihar olayinin 783'u transeksuel yada gaylerde oluyormus!!!ve hiv mikrobu tasiyicilarininda %63'u ters iliski sahipleri!!!akliniza mukayet olun,size allah akil fikir versin!!!!

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

aLyAnS

25 Nisan 2005, Pazartesi - 18:12 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Tacize yeltenen kişiler iyi! hep bizmi olucaz intahar etmeyi düşünüyorum. hepinizi seviyorummm.

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

hamza

05 Mayıs 2005, Perşembe - 16:34 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
ne yaptığınız, niçin yaptığınız sizleri ve sizi yaratan Allah'ı ilgilendirir. Şu varki yaptığınız şey her ne ise savunulmaya ve tutunmaya değer değildir. Taki hesabınızı birlikte değil her kes tek olarak verecektir. Bu işe Allah'ın kitabını karıştırmanız size ekstradan ayrı bir hesbı gerektirir. Öyle ki yaptığın şey kötü ve bunun kötülüğünü itiraf etmek sadece yapılanla yargılanır. ama yaptığın şey kötü ve bunun kötülüğünü inkar yani iyi olduğunu söylemek cehennemdir. Allah sizi ıslah etsin....

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

ibnistan (admin)

15 Mayıs 2005, Pazar - 13:37 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
"...ama yaptığın şey kötü ve bunun kötülüğünü inkar yani iyi olduğunu söylemek cehennemdir" (Hamza)

İnsanız, yanılabileriz, fakat yanılsak da insan olduğumuz için yanılmışız!

Sivasta farklı düşündükleri için insanlar diri diri sözde müslüman tarafından yakıldıklarında müslüman olarak kimse buna isyan etmedi.
Türk devleti de katil için af çıkartı (ki ben de affetmekten yanayım) fakat farklı fikirleri savunanları affetmedi.
Diktatörler, en iyi en doğruyu bulmak için değil, kendi pozisyonu savunmak istedikleri için böyle davranırlar. Doğruya, hakkikata ulaşmak için ise eliştiriye ve sorgulanmaya açık, olası geçici yanılgıdan bile çekinmeyen, açık fikir alışverişi gerekir.

Siz şimdi Tanrı'ya diktatör mü diyorsunuz? Rahman, Mevla, Nur, Rab ve Hikmet’e taparım. Fakat 99 isimlerinin aralarında "Zalim" bulamadım. Sizin inandığınız Tanrı gerçek olsaydı ben ona isyan ederdim. Sevgi adına, merhamet adına ve dürüstlük adına isyan ederdim, kalbimizdeki İlah'a güvenerek.

Heribert