"ALLAH'IN merhametinden ne kadar uzak... "

İbnistan Forum: Eşcinsellik ve Tekamül: feksefe, ahlak, inançlar: "ALLAH'IN merhametinden ne kadar uzak... "

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

emine-zeynep

18 Şubat 2006, Cumartesi - 18:41 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
selam ıbneler; yasadıgınızı sandıgınız hayatın ALLAHIN merhametınden ne kadar uzak oldugunu gormemenız ve bunu anlayamamanız cok uzucu.Bu durumda ısrarcı olup sıze verılen hayatı bu şekılde harcamanız,sıze verılen aklı hıc kullanmadıgınıza cok güzel bir örnek.Bız bu yazıyı sizi sinirlendırmek ıcın degıl,gerı kalan hayatınızı ALLAHın istedıgı bir sekılde dogru olarak surdurebılmenız için yazdık.

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

aman ne farkeder

27 Şubat 2006, Pazartesi - 00:45 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Valla emine-zeynep, ibnelerden de size selam olsun da, siz bizi birakip, size verilen akli boyle reddedici-yasaklayici, hosgoru ve tevazudan uzak bir enginlikte hapsetmenizi gozden gecirin. Cokmu agir oldu?

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

UŞŞAXX

08 Mart 2006, Çarşamba - 17:04 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
bu konuda tek birşey var 1 HIRS 2 NEFS_İ EMMARE hersey insanın iradesındedir...

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

emine-zeynepe

22 Mart 2006, Çarşamba - 23:35 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
emine ve zeynep'e: gidin oss testi cozun internette gezineceginize yoksa ebeveynleriniz kizar. sigara da icmeyin.

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

emine-zeynepe

22 Mart 2006, Çarşamba - 23:39 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
ha bu arada soylemeyi unutmusum Allah'in adini aman buyuk harfle yazin cunku sizin nezdinizde ona olan bagliliginizi gostermenin yolu insanlarin tercihlerine saygili olmak degil, buyuk harf kucuk harf yuzeyselliginde kalmak... halbuki baska insanlara aileleri allah sevgisinin insan sevgisi ve ozellikle saygisindan gectigini soyler. cahile cuheylaya tahammulum yok.

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

emine zeynep

26 Mart 2006, Pazar - 15:17 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
bız ne reddedıcı ne yasaklayıcı nede hosgoru ve tevazudan uzak ınsanlarız bız yanlızca sızın gıbı akıllı olan ınsanlarında neslının devam etmesı taraftarıyız ıbne olma tercıhı sıze dogruyu soylemekte bıze ait bence bu duygunun tercıh olarak gorulmesı yanlıs

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

ibnistan (admin)

26 Mart 2006, Pazar - 21:48 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Emine ve Zeynep'in açtığı tartışma için bilgilendirme:
Eşcinsellik bir tercihin veya seçimin olmadığı doğrudur. Hiç kimse, yok artık eşcinsel olayım veya olmayayım diye cinsel yönelimini(!) değiştiremez, tercih diye seçemez de. Tam aksine eşcinsellerin büyük çoğunluğu aynı toplumda, aynı korkularıyle ve aynı önyargılarıyla yetiştikleri için durumunu anladıklarında kendi duygularını kabul edip güçlük çekip karşı koymaya çalışırlar.

Kendik kendimi olduğum gibi kabul edip cinselliğimi onurlu ve insancil yaşamaya çalışmak ancak tercih sayılabilir.

Öbür yandan eşcinselliği bırakmayı istemek cinsel hayatı bırakmak anlamına gelir. Veya mutsuz ve ezik biçimde karşı cinsel birlikte yaşarken hep hemcinsini özlemek.

Cinsel hayatı, ona bağlı olan bütün umutlar ve hayalleri bırakmaya çalışmak, gereken bir nefs terbiyesi mi yoksa nefse eziyet mi? (Şu veya bu ilişkiden uygun değil diye vazgeçmek hatta uzun süredir vazgeçmek farklı, aşk ve yakınlık arzusunu tamamen redetmek farklıdır.) Insancil mi? Mümkün mü? Gerekli mi? Neden? Sadece çocuk olsun diye birisyle birlikte olmak ne kadar doğru olabilir ki? Olsa bile çocuk ve eşi için nasıl bir durum? Biz birey bazında mı soy devam ettireceğiz, yoksa herkesin farklı katkılarıyla insanlık olarak mı gelişiriz?

Belki "kamil" birisi dünyevi aşkı aşıp ilahi aşka kavuşup bunları da aşar. Fakat böyleyse bile, bu ne kadar genel bir talep olabilir? Bu yolda bile ve özellikle bu yolda kendi kendimizi inkar edip bizim için doğal olan duygalarımızı yok sayarak içimizdeki hayvana olsa da eziyet çektirmek ne kadar doğru olabilir?
Sorularım haklı olsun olmasın da, eşcinsellere yapılan zülm, zaman zaman gösterilen nefret nasıl hak olsun? Lut kavminin yaşadığı doyumsuzluk, putperestlik, eşleri terk etme ve tecavüzler, benimle ne alakası var?
"Rab", Tanrı'yı bize ders veren olarak hitap eder, ve daha doğruyu bulmak için buna ihtiyacımız var.

Bu konuda farklı düşünüp de bunu saygılı ve sunuçta hoşgörülü olarak ifade ettikleri ve ibneleri umursadıkları için Emine ve Zeynep'e hem saygımı hem teşekkürümü sunarım.

Site sahibi olarak, bu kadar uzun anlattıp tartışmaya karıştığım için özür dilerim. Aslında sadece cinsel tercih ifadesi hakkında kısa bir not yazacaktım. Fakat bir başlamışken dahasını da anlatmak içimden geldi. Yetersiz veya yanlış olduğum yerlerden başkaların devam etmeleri umuduyla,

Heribert (ecnebi ibne)

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

jochie

22 Mayıs 2006, Pazartesi - 22:49 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Yasincim, ne tedavisi oluyorsun? Escinsellik tedavisi demiyeceksin herhalde! Ama yine de diyeceksen - bunu soyledigime inanmiyorum - bu mumkun degil, parani ve moralini bosuna harcama. Bir karsitcinsel kendi iradesiyle veya tedaviyle escinsel yapilabilirmi? Kendini oldugun gibi kabul et, icindeki kendini boyunduruga vurma.
Son soyliyecegim; ya atifta bulundugun dunya bir masaldan ibaretse? Olmayan bir cennetin hayaliyle dogal olan bu dunyayi, hatta daha da kotusu, kendini iskalama riskini severek goze aliyorsun herhalde. Peygamberden bile anca ucanla kacan kurtulmus, degilmi?

(Not:
Bu mesajın yanıt olduğu önceki mesaj, onu yazan kişinin isteğine uyarak silindi.
Heribert, ibnistan)

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

no name (blair_cadisi)

30 Mayıs 2006, Salı - 10:52 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Eşcinselliğin ya da diğer cinsel problemlerin Allah tarafından bizzat, bilerek insanların içine konulduğunu düşünüyorum. Bence bu günah değildir, ama geçmişte helak olan kavimi düşününce birebir çelişkiye düşüyorum...
Eşcinsellik doğuştan gelen birşey ve bunu tanrı yargılamaz öyle değil mi?
Yani, yargılamaması gerekiyor ki bu heteroseksüellik dışındaki cinsel farklılıklar hayatımızın ya da kimliğimizin bir yönü değil ta kendisidir. Bu bizim kimliğimiz arkadaşlar, değişmez, değiştirilemez. Kaçılmaz, kaçılsa bile bir yerde sobelenirsiniz...

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

anti

01 Haziran 2006, Perşembe - 13:22 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
KENDİ SAPIKLIKLARINIZA İSLAMDA DELİL BULMAYA ÇALIŞMAYIN..eğer dindar olduğunuzu idda ediyorsanız "lut kavmini" okuyun kuranda (ankebut suresi) hayasızca bir işe kılıf bulup sadece kendinizi ve sizin gibi yolunu bulamamış yardıma muhtaç kişileri kandırabilirsiniz... belki soruyorsunuzdur bu bizim suçumuz değil Allah bizi böyle yarattı,çok kötü bişey olsa Allah bizim cezamızı verirdi diye .. size doğru olanı tavsiye ediyorum sabredin hayat çok kısa haramlardan uzak durun.. sizde bana şunu diyebilirsiniz..(ankebut29) - "(Bu ilâhî ikazdan sonra) siz, ille de erkeklere yaklaşacak, yol kesecek ve toplantılarınızda edepsizlik yapacak mısınız?" Kavminin cevabı ise, şöyle demelerinden ibaret oldu: "Doğru söyleyenlerden isen Allah'ın azabını getir bize!"
sizin için dua ediyorum sadece.....

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

no name (blair_cadisi)

02 Haziran 2006, Cuma - 12:44 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Seni her ne kadar kınamakla yetinsem de. Kendi adıma kınamadığımı belirtmek isterim. Çünkü ben eşcinsel değilim, transseksüel olarak rahatım bu konuda. Ve bana bu konuyla ilgili bir ayet dahi çıkartamayacağını çok iyi biliyorum.
Kimsenin kimseyi kandırdığı da yok. Ancak senin gibiler kendini kandırmakla meşgul olurlar. Söylesene bana, senin burada ne işin var ve bu forumu nerden buldun. Öyle hop diye bulunacak bir yer de değil burası. Buraya gelme mazeretin ne açıkçası hiç bilmiyorum.
Sana soruyorum, bu tür cinsel bozukluklar doğuştan geliyor; kesinlikle sonradan kazanılan bir alışkanlık değil. Bu durumda doğuştan bahşedilen bir hastalığı neden sorgulama gereği duysun, anlayamıyorum. Allah, merhametlidir. Belki de bir bildiği vardır. Belki de ortada çoğu zaman olduğu gibi yanlış yorumlama vardır. O ya da bu şekilde. Ne bir heteroseksüel homoseksüel olur, ne de bir homoseksüel heteroseksüel olur. Ve bu konuda herkesin nasıl davranması gerektiği kendi vicdanlarına bağlı.
Daha zor da olsa bir transseksüel olduğum için mutluyum.

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

Pabucuma anlat

02 Haziran 2006, Cuma - 14:04 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Artik bu islamcilardan illallah; herseyde, heryerde yirtik dondan cikar gibi maydanozlar. Osursan allahtan birseyi isin icine sokuyorlar. Ne isiniz var kardesim sizin boyle sitelerde? Gidin gunde 5 defa (ya da 1005 defa, 10005 defa, yada kac defa kesiyorsa) yerlere kapanin, belli ki tanriniz SM'i cok seviyor.
Agac meyvesinden belli olur. Ben hic olmazsa 9-10 yasindaki cocuklara musallat olup ustune de 'kendim icin birsey istedimse namertim' diye kilif uydurmuyorum.

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

ibnistan (admin)

03 Haziran 2006, Cumartesi - 02:07 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
"Yol kesecek"lerden değilsek de, (bknz anti'nin alınıtısı) burada farklı düşünceler ve fikirleri az çok saygılı biçimde savunanlar için de yer olmalıdır. Öbür yandan birbirimizi anlamak, karşılıklı bir gayret olsayda daha kolay olurdu. Şu veya bu yanlış, çünkü ceza var diye bir açıklama bence doğruyu öğrenmek isteyen birisi için geçerli bir argüman oluşturamaz.

Sevgili Cadı!
Tanrı sana Nur ve Rahman olsun. Güzel yerlere ulaşmak için sana kanatlar da versin.
Heribert

Derman arardım derdime
Derdim bana derman imiş
Burhan sorardım aslıma
Aslım bana burhan imiş

MFÖ'nün "Allah Allah" şarkısından

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

meteor

05 Haziran 2006, Pazartesi - 00:52 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Merhabalar yazılan her şeyi okudum.Eşcinselliği bir saplantı yada kötü bir alışkanlık olarak gören insanlara şunu söylemeliyim ki kimse mükemmel değildir. Belki sizler bir eşcinseli yargılarken unuttuğunuz bir şey var. Sizin eksik olan yanınız ne söylermisiniz? Karılarınızdan gizli yaşadığınız aşklar, yalanlarınız yada kötülükleriniz bunları neden unutuyorsunuz. Eğer ölüm sonrasını bu kadar çok düşünüyorsanız tanrı eğer bizleri cezalandıracaksa nasıl olsa aynı yerde olacağız değil mi? Farkımız ne söyler misiniz?

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

GULSUN

12 Haziran 2006, Pazartesi - 13:18 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
SİTENİZİ BU GÜN KEŞFETTİM VE BİR YORUM DİKKATİMİ CEKTİ JOCHİE YAZMIŞ OLMAYAN BİR CENNET DİYE BİR İFADE KULLANMIŞ.PEKİ MERAK EDİYORUM KENSİSİ ŞUAN HAYATTA VE VAR OLDUĞUNA İNANIYORMU VEYA ŞUANDA BULUNDUĞU YER NEYDEN İBARET.ŞÖYLE BİR ÖRNEK VEREYİM HİÇ KULLANAMADIM AMA İÇKİ İÇTİĞİNİ DÜŞÜN SARHOŞ OLDUĞUNU AMA ÇOK GÜZELDİR HER ŞEYDEN ARINIRSIN VE UNUTURSUN GİBİ GELİR SONRA AYILDIĞINDA SADECE BAŞ AĞRISINDA BAŞKA BİR ŞEY YOKTUR SANA KALAN BİR GÜN BU SARHOŞLUKTAN UYANICAKSIN VE UYANICAZ SADECE YAPTIKLARIMIZ KALICAK İYİYSE İYİ KÖTÜYSE KÖTÜ SÖYLEDİKLERİN GÖZLERİNİN ÖNÜNDEN FİLM ŞERİDİ GİBİ GECİCEK AMA DEĞİŞTİREMEYECEKSİN.HER ŞEY İNSANLAR İÇİNDİR BU GÜZELLİKLERİ GÜZEL YAPMAK ELİMİZDE DEĞİŞTİREBİLİRİZ GEÇ OLMADAN TABİ HER ZİFİRİ KARANLIKTA MUTLAKA BİR IŞIK VARDIR O IŞIĞI GÖRENE NE MUTLU SEVGİYLE KALIN

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

gulsun

12 Haziran 2006, Pazartesi - 13:34 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
gideyim dedimde bu ne biçim yazılar böyle ya islamı neden kullanıyorsun adın herneyse ben kimse her ne şekilde olursa olsun yargılamam ve hiç yargılamadım benim gözümde kötü acınacak insan görünüşünden veya değişikliğinden değil inancı olmayan ve inancı olanlara bu denli saygısızca davranandır ben 22 yaşındayım ne islamı kötüledim neden başka bir dinle ilgili saygısız yorumlarım oldu ve olmazda inşallah bu sözlerimi görürsün ve utanırsın ki utanmazsanda senin bileceğin iş.ama yıkılma noktasında olduğunda da unutma

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

Gulsene

16 Haziran 2006, Cuma - 23:12 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Sevgili Gulsun,
Burasi islami misyonerlik icin uygun bir yer degil. Ilahiyat sohbetleriyle ilgili bir forum da degil. Ben ne islama ne de baska bir dine inaniyorum, ve de ikide birde, tanrinin onlarin arkasinda oldugunu iddia eden birilerinin beni ya isa'ya ya muhammed'e davet etmesi acaip sekilde sinirimi bozuyor. Buna saygi gosterebilirmisin? Her halukarda is beni 'sapiklik', 'edepsizlik' ile itham edecek noktaya geldiginde benim de nezaketi asma hakkim doguyor. Kimsenin sizi buraya davet etmedigini varsayiyorum, misafir oldugunuz bir yerde kimseye hakaret etmeye hakkiniz yok. 'Ben tanrinin sozunu soyluyorum' diyeceksen, sen de pabucuma anlat.

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

herhangi birisi

10 Temmuz 2006, Pazartesi - 18:10 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Herkese selam

Bu kadar yorumun ustune ben de biseyler paylasmak istedim... Ben dindar olmaya calisan ve islam dininin ogretilerine inanan egitimli ve kulturlu sayilabilecek bir insanim.. Escinsel egilimliyim, bu benim icin hic br zaman bir secim olmadi.. eminim hic kimse tum ahlaki degerler toplumsal yaptirimlar karsisindayken escinsel omayi secmez eger bu yalnizca bir secim olsa! Herkes hayatini istedigi gibi yasamakta ozgur, ben inanclarimin tutkularimdan daha onemli oldugunu dusunuyorum ve elimden geldigi kadar escinselligimi bastiriyorum, iste bu bir secimdir. tutkularini doyasiya yasamak istemek te bir secimdir hic birsey diyemem. Ben sadece bunun benim icin zorlu da olsa bir imtihal oldugunu dusunuyorum, Allah beni boyle yaratmis ,ama net bir sekilde bunun yasak oldugunu bana bildirmis... butun ilahi dinlere gore yasam bir imtihan arenasi (tabi tum bu soylediklerim inanan insanlar icin, inanmayanlar icin hic bir anlam ifade etmiyordur herhalde.) Bu da bir imtihan cok zor ama mukafati da mutlaka cok buyuk olur.. Boyle hissetmek suc degil, olamaz da... Ama boyle bir yasam tarzini surdurmek islama gore yanlis, bu cok acik. ama su da gercekki insanlar daha ne gunahlara batmislar, birbirlerine ne kadar buyuk zararlar vermisler, ama topluma gore escinsel olmak onlarca masum insani oldurmekten daha buyuk bir gunah... sanmiyorum.. sozum sedece inanan, ama inanclariyla icguduleri arasinda sikisan insanlara... Boyle hisettiginiz icin suclu diilsiniz, rahat olun, eger bu asilamayacak bir imtihan olsaydi adil olan Allah bunu size yuklemezdi.. simdi soyleyeceklerimi de herkese soylemk istiyorum. inanin ya da inanmayim, escinsel olun yada olmayin... siz sizsiniz, bu hayat sizin kendi tercihlerinizi yapin baskalrini bosverin (ama sorumlu oldugunuz insanlari ihmal etmeyin.), baskalrini asla kinamayin, hersey insanlar icin, en cok elestirdiginiz, nefret ettiginiz seyi yarin en yakinlarinizda gormeyeceginizin garantisini kimse veremez... ve rica ediyorum kisilerin tercihlerine saygi duyun, tasvip etmek zorunda diilsiniz, sadece saygi duyun ya da en azindan hunharca elestirmeyin... tesekkur ederim

Hepinize kucak dolusu sevgiler.

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

TAMARA

12 Ağustos 2006, Cumartesi - 18:52 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Lütfen herkes bu söyleyeceklerimi önyargısız bir şekilde zihninde tartıssın. Ben de bir zamanlar escinsel egilimlerimle İslam arasında anlasmazlık gördügüm için dinimden uzaklasmayı sectim. Aslında sadece escinsellik de değildi beni uzaklastıran. Sosyal adalet, bazı ibadetler, kadın hakları v.s. Uzun süre dönemin modasına uyarak ateist dolastım. Derken klasik deyimle aydın dediğimiz bir takım insanlarla tanıstım sans eseri olarak. Kültür İslamdan ögrendiklerimin cok dısında acıklamalarla karsılasıyordum. Böylece İslamdan uzaklasmama neden olan sorunlar zihnimde acıklamasını buluyordu. Derken escinsellik konusunu da bu cizgiyi takip ederek kendim için bir sorun olmaktan cıkarmaya baslamıstım. Kuranda escınsellık hakkında ne kadar ayet varsa didik ettim. Arkadaslar öncelikle sunun altını özellikle çizelim: İslam'ın bir diger anlamı nedir ? Asırıya kacmamak, yozlaşmamak, vasat olmak demek degilmidir. Simdi burdan harket ederek İslam ve escinsellik konusunda birseyler yazmak istiyorum. Hepimiz Lut Kavminden yola cıkarak İslamın escinselligi kesin sekilde redettigini düşünüyoruz öyle değil mi ? Şimdi lütfen önyargısız sekilde önce Lut Kavmini masaya yatıralım.
LUT KAVMİ(Kur'an'dan): Homoseksüel yasam genel gecer yasam sekli. Egemen cinsel egilim. Heteroseksüel yasam yok denecek kadar az. Yani azınlıkta. Yani homoseksüellik aile kurumun ortadan kaldıracak sekilde yayılmıs. Yozlaşma almıs basını gidiyor. Sosyal hayat tehdit altında, hatta yok olmus. Ve sıkı durun, günümüz anlamında escinsellik degil, oglancılık dizboyu. Bakınız LUT suresine, Lut peygamberin evine yakısıklı erkek kılıgında Cebrail gelir. Varolan yozlaşmaya karsı vahy vermek amacıyla. Bu sırada Sodom kavmının ileri gelenleri (Dikkat lütfen kavmin egemenleri de escinsel) hemen Lut'un evine kurandaki anlatımla seyirterek gelirler. Yani iştahla. Ve lut peygamberden o yakısıklı misafiri kirli emelleri için isterler. Zorla isterler. Caresiz kalan Lut peygamber, onlara su cevabı verir: "Yapmayın. Ona dokunmayın. Buyrun size kızlarımı vereyim" der. Bu cevap bence sorunun asıl cevabını da içinde barındırmakta. Şimdi vicdanı olan ve biraz olsun escinselligii bilen biri bu cevaptaki espriyi anlamalı. Sodom Kavminin ileri gelenleri aktif ve de tecavüzkar yaklasıyor. Kaba tabirle pasif olmak için o misafırlerı ıstemiyorlar, aktif olmak ve adeta tecavüz etmek için onları istıyorlar. O yüzden Lut peygamber onlara kızlarını teklif ediyor. Onlar bu teklifle dalga gecıyorlar: "Sen bizim ne istediğimiz bilmiyormusun". Yine kaba bir söylemle biz erkek düzmekten hoşlanırız, bizim ne isimiz olur kızlarla. Bu derece yozlasma var yani.
Israralar devam edince Allah anlatıldıgı sekilde o kavmi helak ediyor. Neden heteroseksüel yasam risk altında oldugu için. Homoseksüellik despotizmi basgösterdiği için.
Bu tesbiti yaptıktan sonra su karara varmak mümkün. Günümüzde varolan escinsellikle Lut kavmi bire bir aynı degildir. Su anda escinsellik azınlıktadır. Ve bence bir eşcinsel tecavüzcü karaktere sahip olmadıgı, bir kimseyle rızası dısında beraber olmadıgı sürece günahkar degildir. Ve tabii escinselligin bayraktarlıgını yapmadıgı sürece. Cünkü escinsel yasam tarzı İslami topluma aykırıdır. Ancak azınlık kaldıgı sürece insan hakları temelinde yasama sansı ve alanı vardır. Zaten lezbiyenlik İslamda suc bile degildir. Bu da İslamın erkekrin iktidar özelliklerini gözönüne almasının bir nedenidir. Erkek escinselliği daha kolay hegomonya kurabilir.
Kısacası, bireysel anlamda escinsellik günah degildir. Ama eşcinselcilik yapmak insani olmadıgı gibi islma da terstir.
Şimdilik bu kadar ama bu konuda konusmaya devam etmek istiyorum.

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

ermantan

17 Ağustos 2006, Perşembe - 02:46 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
HER DİN KENDİ AHLAK ANLAYIŞINI DAYATARAK TOPLUMU DÜZENLEMEYE KALKIŞIR.İSLAM DİNİ, KATI AHLAKÇI YAPISIYLA HER TÜRLÜ ÖZGÜRLEŞMEYE ENGELDİR.İNSAN'IN KENDİSİYLE YÜZLEŞMESİ,KENDİNİ BENİMSEMESİ ÖZGÜRLEŞMENİN ÖN KOŞULUDUR.ÖZGÜRLEŞME, DİNİ YADSIMAKLA OLANAKLIDIR. EŞCİNSELLİK, DOĞADAN GEREKLİ ONAYI ALMIŞTIR,DİNİ REFERANSLARA İHTİYACI OLMAMALI.
NOT:EŞCİNSEL DEĞİLİM,AMA HERKESİN KENDİNİ YAŞAYABİLDİĞİ BİR DÜNYA ANLAYIŞINA SAHİBİM VE ONLARI İNSAN OLARAK TÜM İÇTENLİĞİMLE DESTEKLİYORUM.

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

GOLGE

31 Ağustos 2006, Perşembe - 18:59 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
HEYY DURUN BİRAZ ARKADASLAR!!!!BU NASIL SÖZLER BU NASIL Bİ FORUM ALANI..ALLAH ASKINIZA YAPMAYIN.BİZLER İNSANIZ..HAYVANLAR BİLE KENDİ HEMCİNSLERİ İLE İLİŞKİYE GİRMİYORLAR...NOLURSUNUZ BİZ İNSANLAR HAYVANLARDAN DAHA DA ASAGI DURUMLARA DÜŞMEYELİM..BİZ Kİ ALLAHTAN GELDİK..ONUN NURUNU TASIYORUZ YZÜMÜZDE..NE OLUR BU NURU ÇAMURA BULAMIYALIM.ŞÜPHESİZ Kİ YASAK İLİŞKİLERİN YASAK OLMA SEBEBİ VARDIR...KİM İSTER Kİ ÖLÜMCÜL EİDS HASTALIGINA KAPILMAYI.LUT A.S MIN KAVMİ BU HASTALIK YÜZÜNDEN LUT GÖLÜNDE HELAK OLDU.VE ÜZERİ KİREÇLE KAPLANDI..SİZ NEDEN ZANNEDİYORSUNUZ Kİ LUT GÖLÜNDE TUZLULUK ORANI %35??LÜTFEN YANLISLARINIZI BARİ YANLIS DİYE KABUL EDİN.

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

arızalı-kullar

01 Eylül 2006, Cuma - 22:01 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
DEĞERLİ DOSTLAR..

Daha doğrusu ALLAHIN ARIZALI KULLARI _ ?

Her ne sebepten olsa bile siz böle yaratılmışsınız ? Yapacak bişi yok..

Böyle yaşamaya devam edeceksiniz , Merterde ömrünüzü harcamayın..

ALLAHTAN KORKUN arkadşlar..


çünkü bir düşünün bakalım KADIN VE ERKEK diye bişi var..

TAVUK VE HOROZ neden ayrı ayrı yaratılmış _?

kainatın bir dengesi var , bu denge ALLAH'IN BİZLERE SUNDUĞU GÜZELLİKLERDİR..


hayata sıcak bakın , Dernek falan kurmayın..

Okuyun , Vatana millete hayırlı İbne olun..

mesela : İbnistan Ülkesi Cumhurbaşknlığı GİBİ :))

iBNEleriniz bol olsun..

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

einstein (einstein)

03 Eylül 2006, Pazar - 15:54 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
"İki şeyin sonsuz olduğunu biliyorum; evren ve aptallık. Aslında ilki konusunda çok da emin değilim."
Albert Einstein

Seviyeli bir tartışmaya dönüşecek diye ümitlenmiştim. Ancak son iki mesajlarda gösterilen bilgisizlik ve cahillik yine Einstein'in sözü doğruladı.

1. Bazı hayvanlarda da eşcinsel davranışlar mevcuttur.

2. İnsan bir çok konuda hayvanlardan farklı yollara başvurmuş, cinselliğimiz de ilkel hayvanlarinkinden farklı olarak sadece çağaltmak için değil, insanlar arasındaki ilişkileri renklendirerek pekiştirebililir, duygusal alışverişin ve iletişimin bir boyuttudur. Ayrıca yasak, tabu, korku ve kurallar içinde hapsolan bir cinselliğin doğallığından bahsetmek en başta çelişki değil mi? (Önceki mesajının sözlerini azacık değiştirsem: Neden insan ırkının belli bir oranı eşcinsel olerak yaratılmış ? Kainatta çeşitliliğe dayanan bir denge var, farklılıklara da yer veren bu denge ALLAH'IN BİZLERE SUNDUĞU GÜZELLİKLERdenDİR.)

3. Doğada en başta erkek ve kadın ayrımı yoktu, hata ilk canlılarda erkek cinsin sonradan oluştuğu denilebilir. Siz dünyanın şöyle veya böyle olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat Tanrı önyargılarınıza ve öngördüğünüz kategorilere uymak zorunda değildir. Renklilik, bol çeşitlilik, gelişim, deneme bile var gerçek dünyada. Tanrı'yı ve evreni dar dünya bakışınıza indirgeyemezsiniz.

4. "Hayırlı ibne" olmak hayırlı insan olmak demek. Yani hayattan bir şeyler öğrenmek, kendi kendini geliştirmek, mükemmeli beklemeden sabırlı ve hoşgörülü olarak daha insancil bir toplum için mücadele etmek, başkaların haklarına saygı duyup kendi haklarına da sahip çıkmak, bireysal ve toplumsal sorumluluk duymak,... ve bu doğrultusunda başka insanlara birlikte de hareket etmek, örneğin dernek kurmak v.b. (Bu arada kendi cinsel yönelimi herkese zorla empoze etmeye çalışanlar heteroseksüeller, kendi haklarını savunan eşcinseller değildir.)
Tartışma havasında da unutmamalıyız, hayırlı insan olmanın bin tane yolları var. Bazu insanlar iç güzelliği sayesinde sadece var oldukları için çevredekilere umut ve güç verirler. Yani en en başta kendi halimiz önemlidir, bu kuralcılık değil ama elbette belli bir terbiye de gerektirebilir.

5. Farklı düşünmek sizin hakınız. Fakat önceki mesajlarda ve sitede kullanılan argümnalar hiç dikkata almadan sadece önyargılar tekralayarak kimse ikna edemezsiniz.

Heribert Mürmann (4 Eylül bir paragraf eklendi.)

Tıklayın: Hayvanlarda Homoseksüellik ve Doğal Çeşitlilik

Not:
İlk cümlelerim belki biraz sert oldu, onun için özür dilerim, içimden gelen ilk tepkimdi, böyle de dursun. Fakat hepimizin de zaman zaman kör noktalar ve önyargılarımız olur, siz en azından ilgileniyorsunuz ve iyi niyetinizi de görmem gerekir. Sevgiler,
H.M. (5.9. 2006)

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

Tamara

04 Eylül 2006, Pazartesi - 06:33 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Dikkat ediyorum escinsellere karsı olanlar- gercekte ataerkil bilinc altıyla hareket ederken- hep İslamı öne cıkarıyorlar. Bilmeyenler icin söyleyeyim. İst.Üniv. Hukuku Fakültesi İslam Hukuku Profesörü Hüseyin Hatemi yıllar önce bir röportajında "İslama en uygun anayasa suan ki Alman Anayasası'dır" demişti. Almanya'da escinsellerin ne kadar özgür olduklarını hatırlatmama bilmem gerek var mı ?
Bir İslam Hukuku profesörü bilge bir adam bile escinsellerin özgürce hem de evlenebilme hakkı da dahıl olmak üzere yasadıgı bir ülkenin anayasasını İslama en uygun anayasa olarak ilan ediyorsa herhalde bir bildigi vardır. Yani bundan su da cıkıyor: İslama uygun yönetilen bir ülkede escinseller özgürce yasayabilir ve hatta evlenebilirler de. Bizim bilgi yoksunu dogmacı yobazlara duyrulur. Yorum sizin

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

bir_gay

31 Ekim 2006, Salı - 17:39 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Sevğili eminezeynep hanfendi düşüncelerinize saygı duyarım.Fakat hakaret ve sözlü saldırılarınız değil bir bayana insan olana yakışması söz konusu bile edilemez. Bu noktada sizi kınıyorum. Ayrıca sizi yaradan o allah sizin dışınızdakileride yatattı. Siz kısır bilğilerinizle islamı deklare edeceğinize keşke hal ve tavırlanızla topluma örnek olmayı deneseydiniz. Sanırım çok daha faydalı olurdunuz.
Ve bir soru bu kadar ters ise, hiç ilğiniz yok ise bu sitede ne arıyordunuzki ..

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

simgeRock

30 Aralık 2006, Cumartesi - 04:32 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
yaa merak edip yada bi çeşit serbestçe düşünme ve hareket edebilme özgürlüklerini kullanarak onlarında bu sitelere girmelerine sana nası karışmalarını ciddi boyutta eleştirip akıl vermelerini istemiyorsan ;sende saygılı davranmayı uygulamıyorsun adeta kovar gibi yazma hakkını nerden buluyorsun bay,ya da bayan..;o çok saygı bekleyen..???

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

rengin

12 Ocak 2007, Cuma - 01:52 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
MERHABALAR,
Ben heteroseksüelim ve buraya dinden imandan bahsedip bir yandanda eşcinselleri kınayan mesajları gönderenlere birkaç sözüm olacak. Hem eşcinselleri kınıyorsunuz hemde sizin boyunuzu aşan konularla ilgili yorum yapıyorsunuz. Farklı düşünebilirisiniz ama bu terbiyesizce yorumlar yapmak yada onlara akıl verip, hakaret etme hakkını kim veriyor sizlere. Ben dindar bir insan değilim ama "yaradılanı severiz yaradandan dolayı" sözü benim yaşam felsefemdir. Var olan herşeyi sevmek zorunda değiliz ama saygı duymak bir erdemdir. Size gelinde bu tip siteleri dolaşın sonrada o sevgisiz kalpleriniz kıt aklınızla yorum (aslında hakaret) yapın diyen mi var. Ben açık bir insanım ama Tevratı da, ,İncili de Kuran'ı da okudum sırf kulaktan dolma bilgilerle yaşamamak gerçekten varlığımızın nedenini anlamak için. Gerçi burası Türkiye kaç insan gazete okuyorki, böyle kitapları okusun. Evli barklı koskoca adamların kız erkek ayırmadan çocuklara tecavüz ettiği, kapalı mahallelerde erkelerle görüşmeleri yasaklandığı için komşu kızları yada abla ve teyzelerle cinsellik yaşayan kızlarımızın olduğu, eşcinsellere terbiyesilik yapıp, eşcinsel barların önünde içeri girmek için birbirlerini çiğneyen yağız anadolu delikanlısı erkeklerin bol olduğu bir ülke burası. Parayla fuhuş yapıyor diye travestileri, eşcinselleri aşağılayıp, harbiyede cadde kenarında bekleyenleri almak için sıraya girip, trafiği kitleyen (bu kadar göt meraklısı) adamlarda yine bizim aile erkeklerimiz. Bakıyorsunuz iki tane travesti için minibüsünden, kamyonuna,BMW den ticari taksiye kadar birsürü adam sıraya girmiş. EEE noldu , hani erkektiniz. Çoğunun karısı çoluğu çocuğuda var. Bu nedemek şimdi. Ne mi bunlar gizli götçüler işte..Lafa geldimi Allah'dan kitapdan delikanlılıktan namustan dem vururlar ama travestilere ya sıraya girerler yada karılarından anal sex isterler. Bu istekleride bizzat karılarının kendisi şikayet olarak dile getiriyor. Eşcinsellik bir cinsel tercih değildir ki, akşam hetero yat sabah kalktığında ben artık kendi cinsimle olacam diyesin..Bilmiyorsunuz tamam ama araştırmıyorsunuz da. FBI yasasını uyguluyorsunuz. Anlayamıyorsan YOK ET!!!Sizlerin yaptığı bu. Kabul etmek zorunda değilsiniz ama yargılama hakkını nerden buluyorsunuz ki. Kız arkadaşı bekaretini vermiyor diye, illada kızı arkadan becermeye çalışan da gene bizim erkekler değilmi. Haydar Dümen yada Güzin abla gibi köşelere yazılan yazılar artık fıkra komikliğinde cehalet içeriyor. Eşcinselliği yargılayanlar kendi cinselliğini tanımlayamamış, anlamaktan, insan sevgisinden ve yaratıcıyı anlamaktan aciz insanlardır. Çünkü kendine sevgisi ve saygısı olan kişi, başkalarınada saygı duyar. Onaylamasa bile saygı gösterir.

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

HAKLIYAHAKLI

13 Nisan 2007, Cuma - 22:20 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
zeynepmi eminemi her neyse bana bak sen kendini ne zannediyorsun bir gün bu senin karşına çıkar eminimn bundan evlatın veya belki ileride sen bile böyle olabilirsin MAZALLAH
BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK SÖZ KONUŞMA YOKSA O LOKMALARI BOĞAZINA TIKARIM
ŞİMDİ ANLADINMI BENİ VE BU KONULARLA BİRAZDAHA İLGİLENİRSEN SENİDE ARAMIZDA GÖRÜRÜZ YAKINDA AMA HEPİMİZDEN GÜNAHKAR SEN OLURSUN BUNDAN EMİNİM SEN BİLE BİLE KENDİNİ İTİYORSUN
HADİ EYVALLAH

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

mavigomlek

13 Nisan 2007, Cuma - 22:13 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
{oho} açıkçası burada saygıdeğer hetero arkadaşlar dünyanın sadece kendilerine verildiğini zanneden salak arkadaşların yazdıklarını görünce gaydım şimdi daha çok gay olasım geldi ayooooooooooooool diyeceğim nerdeyse ne salaksınız ya siz
biraz elinizi şeyinize değilde vicdanınıza koyun böyle sefilce düşünenlerin bizi kınayıp cabası dalga geçenlerede beddua ediyorum ve kıçımla gülüyorum şeyimden aşağı kasım paşa
hadi gömdüm

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

Mert Kumban

16 Mayıs 2007, Çarşamba - 09:09 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Ben bu siteye nasıl ulaştım. Google'da "aids test" araması yaptırdığımda karşıma çıkan bir siteydi. Yani saplantı haline gelen aids korkusu beni bu siteye ulaştırdı. Konuşulanlarla belki ilgisi olmayabilir yazdıklarımın. BEN BURADAKİ İNSANLARA VE ONLARIN İYİ NİYETLE ULAŞABİLECEKLERİ NSANLARA ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM - AiDS HASTALIĞINA YOL AÇAN HiV VİRÜSÜ ÇOK ÇOK YÜKSEK ORANDA "OLAĞAN HAYAT ŞARTLARINA, GENEL TEAMÜLLERE" AYKIRI OLAN CİNSEL İLİŞKİLERLE BULAŞMAKTADIR. Bu yazıyı okuyan bazıları bu tür şeyler yaşasalar da, AiDS hastalığını, HiV virüsü hala ciddiye almayor olabilirler. LÜTFEN DİKKATLİ OLUN. Bilgileri iyiniyetle paylaşın, başkalarını umursayın. ÖZELLİKLE DİNDAR ARKADAŞLAR, SİZLER DE HİV KONUSUNDA BİLİNÇLENİN BİLİNÇLENDİRİN. SELAM VE SAYGILAR

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

dalgic63

30 Mayıs 2007, Çarşamba - 09:49 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Merhaba,
bu forma tesadüf girdim, çok da iyi oldu. Konuyla bir alakam yok fakat yazılanları görünce kendimi frenleyemedim. Ben Almanya da okudum, orta okul da bize eşcinselliğin tarifi yapıldı. Şu an yaşım 43 ve aradan 30 yıl geçmiş. 30 yıl önce Avrupalılar çocuklarına eşcinselliğin %95'nin hormonlarla ilgili olduğunu ve kimse bunu değiştiremeyeceğini anlatıyorlar, bu durumda olan insanların toplumdan dışlamamak gerektiğin bilakiz onlara özel durumlarından dolayı sahip çıkmak gerektiğini öğretiyorlar. (arkadaşlar, bu toplumsal bilinçlendirme 30 yıl önceydi).

Gelelim Türkiye'ye ; insanlar bilmedikleri konulara biliyormuşcasına atlamaları olağındır, son zamanlarda cahilliğini örtmek için Allahın adını azına alanlar bir hayli fazlalaştı, hepimiz bunları görüyoruz, hatta bu forumda da bunlardan bolca var. Ben de inancı bütün bir insanım, kimseyi yargılayacak durumum yok, tek dileğim "okuyun arkadaşlar, okuyun, okuyun ve bilinclenin, her şeyi okuyun" yoksa bazı zavallılar gibi yetersiz kalınan konularda ALLAH'ın adının arkasına sığınıp atıp tutarsın.

Saygılar.

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

bendende

31 Mayıs 2007, Perşembe - 01:04 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
eft eşcinsellik bir seçim değil doğuştan gelen Allahın kuluna yükklediği bir imtihan şekli.Herkes farklı farklı imtihan olmuyor mu zaten bu dünyada bence bir eşcinsel içindeki bu dürtüyle savaşmalı ve eşcinsel ilşkiden kaçınmalıdır.Nefsine hakim olmalı yani sonuçta islamiyeti seçen eşcinsel sahabilerde vardı.İnsanın dünyaya niçin geldiğini önce bir anlamak lazım bence.Arzularımızı herhangi bir şekilde tatmin etmek için gelmedik.eşcinsellik gerçekten ağır bir yük olmalı insanın üzerinde ama kendini koruyabilmiş bir eşcinselin yani bunu ömür boyu saklamış fiiliyete dökmemiş birinin ayni zamanda müslümanlığınıda tam yaşamış şu sahabiler gibi cennetle müjdelendiği açıktır.Bunu bir din bilginiyle(böyle diyorum çünkü bilgisine güveniorum)tartışmıştım islamı iyi idrak etmiş biride zaten bunu kavrayabilir.Bazıları bunu allahın eşcinsellere haksızlık ettiğini de düşünebilir ki zaten onlar nefisleri için yaşayan akıllarına yatmayan şeyi reddeden ve kendileri için bi çıkış yolu arayan bi grup insan.benim bahsettğim eşcinsellik doğuştan kadınsı eğilimleri olanlar üzerine tabi kasttetğim sahabilerde öle.(cinsiyet değiştirmeyenler için)bence cinsiyete değiştirmek tanrıya yapılmış bir isyan tıpkı intihar etmek gibi.. yoksa modern dünyanın getirdiği eşcinsellik bence tamamen arzular üzerine kurulmuş ki bunların çoğu sonradan eşcinselliği tercih etmiş kişiler genelde aktiftirler daha sonra pasiflerşirler ap olurlar:)hani şu bear grupları falan vardır bana tamamen Lut kavmini hatırlatırlar ne korkunç:(

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

fomb06

25 Haziran 2007, Pazartesi - 01:07 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
BENDE DE BU DİNİ SORUNLAR VARDI
SIRF CİNSELLİĞİMİ VE SEX İ DÜŞÜNÜRDÜM
KURANDA TANRININ HOMOSEKSÜELLERE EZİYET EDİN YAZILI OLDUĞUNU OKUDUM TANRININ BU OLAMAYACAĞINI ANLADIM HAYATIN TEMEL ÖGELERİNİ ARAŞTIRMAYA BAŞLADIM DİN,SİYASET,SİSTEM BUNLARI SIRF EŞCİNSELLİĞİM İÇİN YAPTIM
SONRA EVRİMİ SOSYALİZMİ ATEİZMİ AGNOSTİSİZMİ KOMÜNÜZMİ TURAN DURSUNU İNSAN CANLISININ BİR HAYVAN OLDUĞUNU PARA UĞRUNA DİN İLE KANDIRILDIĞINI ÖĞRENDİM DİNLER YALANDIR LÜTFEN BU YAZDIĞIM BAŞLIKLARI ARAMA MOTORLARINDAN ARAŞTIRIN İSTERSENİZ MÜSLÜMAN OLUN AMA KORKMADAN ŞU ATEİZMİ VE KOMÜNİZMİ İ OKUYUN NETTEN DİNLERİN YALAN OLDUĞUNU FARK EDİP RAHATLICAKSINIZ.

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

bitter_krep

13 Ekim 2008, Pazartesi - 12:43 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
tanrı isteseydi havva'yı yaratmaz, adem 2'yi yaratırdı.

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

francesco

04 Nisan 2009, Cumartesi - 12:20 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Herkese merhabalar,

Eşcinsellik ve din ile ilgili tartışma sadece Türkiye'de değil tüm Avrupa'da, özellikle Katolik ülkelerde sürüyor. Yapılan yorumlarda sürekli olarak Lut Kavmi'nin başına gelenler, daha detaylı olarak Tevrat'ın Genesis adı verilen ilk bölümünde ifade edilen ve daha sonra Kuran'a da eklenen Sodome ve Gomore hikayesine gönderme yapılıyor. Lut Kavmi'nin başına gelenler ne yazık ki çok dar yorumlanıyor. Orada anlatılmak istenen salt eşcinsellikle ilgili değil heteroseksüellikle de ilgili. Eğer sadece Tanri'ya bile inanıyorsanız, eşcinselliğin bir tercih olmadığı kanıtlandığına göre, bunun Tanrı tarafından ön görüldüğünü kabul etmeniz gerekir. Eşcinsellik bir deneyimdir. Zaten genelde toplumun kadın-erkek yüzde on kadarı eşcinseldir. Bu ne bir sakatlık ne de bir hastalıktır. Ancak cinselliğimizi ister eşcinsel ister heteroseksüel olalım onurlu ve saygın bir şekilde yaşayabilriz. Tercihin önemi işte burda. Lut kavminin cezalandırılması ise cinselliklerini poligami şeklinde yaşamaları. Burda Tanrı'nın vermek istediği mesaj: 'Bir sevgili bulun (karşıt cinsten ve aynı cinsten fark etmez) ve onunla sürekli bir beraberlik yaşayın. Sadakatınız gökyüzünde ödüllendirilecek. Özellikle dürüst olun ve sevdiğinizi aldatmayın. Tek eşli olmaya gayret edin.' İşte bundan ibaret. Eşcinsel ile heteroseksüelin Tanrı nazarında hiçbir farkı yok. Yeterki doğruluktan ayrılmasınlar.
Bunu okuyan tüm herkese sevgiler..


Bu konu için mesaj gönderme aktif değildir. Daha fazla bilgi için yönlendiriciniz ile iletişim kurunuz.