Nedir bize dayattiklari bu Tabular?!

İbnistan Forum: olmak, olmamak, kendimizi bulmak, açılmak, yaşamak: Nedir bize dayattiklari bu Tabular?!
Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

Ebru Manik

11 Ocak 2003, Cumartesi - 17:04 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Merhaba Arkadaslar,

ben yurt disinda yasayan genc bir kadinim.Yüksek egitim düzeyine sahip olmama ragmen, bir türlü cözemedigim, ya da bir sonuca ulastiramadigim tabular var kafamda.
Nereden baslasam bilemiyorum.
Örnegin cinsel egilimim ile ilgili sorunlarim var...hetero mu , bi mi, homo mu?Güleceksiniz ama bilmiyorum.Var sayalim ki biliyorum.Var sayalim ki düsüne düsüne bir sonuca vardim ve örnegin "bi" olduguma karar verdim..Sonra???
Yanlis anlasilmasin, tutuk ya da geri kafali bir insan degilim.Bu sonucu kaldirabilirim belki, ama toplumun "normlari" beni cok zorluyor.Korkum dislanmak filan degil - evet, belki birazcik "korkuyorum" bundan...Ne bileyim,kafam cok karisik.Hem nicin bu tür konulari internet ortaminda acmaya mecbur birakiliyorum ki?Burada kimse beni tanimiyor,kimse "Ay inanmiyorum, sen böyle misin?!" diyemiyor...Bence ben bu korkakligimla ömür boyu mutsuz yasamaya mahkum bir insanim.
Keske sacmasapan buldugum ve ne yazik ki biraz da mecbur oldugum bu geri zekali cevremle/toplumla baglarimi kesip, özgür ve bagimsiz yasayabilsem..KESKE BU KADAR CESUR OLABILSEM!

Bu konuda demek istedikleriniz varsa lütfen yazin...

Saygilarla


Bu konu için mesaj gönderme aktif değildir. Daha fazla bilgi için yönlendiriciniz ile iletişim kurunuz.