aktif pasif arıyor!? anlamıyorum

İbnistan Forum: Duyurular: 2005 ve öncesi: İbnistan: aktif pasif arıyor!? anlamıyorum
Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

elay elay (elay)

13 Şubat 2004, Cuma - 22:50 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
cem cemil aynı sıkıntıyı bende yasıyorum. istersen bilikte konusabiliriz. tesekkurler

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

cem cemil (gulmekrizi)

09 Aralık 2003, Salı - 18:37 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
slm
ben 27 yasında daha kendimi anlamamıs ama anlamaya gayret eden biriyim kimi zaman kendimi tam bir escinsel olarak hissetsemde kimi zaman hayır degilim diyorum bastada söyledigim gibi kendimi anlayamıyorum bu durumumu konusacak paylasacak ve daha once paylastıgım kimse yok lutfen beni bana anlatırmısınız arkadaslar sizden fikirlerinizi muhakkak bekliyorum

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

ibnistan (admin)

25 Kasım 2003, Salı - 21:32 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Açıkçası insanları anlamakta bazen güçlük çekiyorum. "Aktif gey, pasif gey arıyor!", "Sevgili arıyorum, bana yazın!" v.b. cümlelerin yazılarda geçtikleri için değil, fakat bunlarla sınırlı kaldıkları için bir çok mesajlara bu forumda izin vereyemiyorum. Forumun ana amacı, tartışarak yeni fikirleri oluşturmanın, hayata yeni bakışları kazandırmanın olduğunu bir yana bıraksak da, arkadaş arayışının ön planda olduğunu kabul etsek bile, bu kadar içeriksiz mesajlara dayalı ne oluşabilir ki?

Nasıl yaşıyorsun, tek misin, ailen nasıl, hayatını anlamlandıran ne veya hissetiğin boşluk nasıl, zayıf yanların, güçlü yanların, arzu ve umutların, çelişkilerin, meslek, okuma durumu, çok özel cinsel arzuların da,...? Yani insan sadece aktif, pasif, trans, bi falan olur mu? Sadece bu kalıplara dayalı herhangi bir bok - seks dahil olmak üzere -yapılabilir mi, oluşabilir mi?

Evet, ben de ibneyim, fakat kanımca bu, kendimizi ve hayatımızı keşfetmek için ancak bir çıkış noktası olabilir, bununla sınırlı kalsak hayatın ve dostluğun ne anlamı kalır ki?
Heribert Mürmann (ibnistan ibnesi)