Lambdaistanbul Mekan Arıyor

İbnistan Forum: Duyurular: Lambdaistanbul: eski: Lambdaistanbul Mekan Arıyor
 Alt konuMesaj  Son Mesaj
Yorumlar 1   12/03 23:17


Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

ibnistan (admin)

12 Mayıs 2006, Cuma - 14:20 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Şu anki kira kontrağı bir yıl uzattıldığı için mekan sorunu şimdilik çözüldü.

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

ibnistan (admin)

16 Ocak 2006, Pazartesi - 13:47 Mesajı değiştirmek için tıklayın!

Kovuluyoruz!!

Biz Lambdaistanbul Escinsel Sivil Toplum Girisimi gönüllüleri olarak su an calismalarimizi yürüttügümüz kültür merkezimizden kovuluyoruz! Ve gidecek bir baska yerimiz yok, cünkü emlakcilar ve mal sahipleri bizlere yer vermeyi reddediyorlar. Istedikleri kirayi karsilayabilsek bile cinsel yönelimlerimizden dolayi hicbir yerde barindirilmiyoruz! Maalesef cok yakinda sizleri agirlayabilecegimiz, kütüphanesi ve arsiviyle, deneyimlerimizi ve dertlerimizi paylasabilecegimiz, film gösterimleri yapabilecegimiz bir yerimiz olmayacak.

Lutfen asagidaki linke tıklayıp ad soyadinizi yazarak bu imza kampanyasina siz de katilin ve bu durumu protesto etmemizde bize destek olun.
Isterseniz altta cikan bolume yorumunuzu, destek mesajinizi da ekleyebilir ya da sadece isim ve soyadi vererek islemi tamamlayabilirsiniz.


http://www.PetitionOnline.com/2971134/


Ayrica Taksim civarında ofisimiz olarak kiralayabileceğimiz bir yerden haberi olanlar, çevresinde bize böyle bir yeri kiralamayı kabul eden tanıdıkları olanların en kısa zamanda bizimle irtibata geçmelerini rica ederiz.
Tel : 0212 245 70 68 ( hafta içi 15:00-20:00, hafta sonu 13:00-20:00 arası )
email: lambda@lambdaistanbul.org


Bu maili iletişimde olduğunuz insanlara iletirseniz çok seviniriz.

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

ibnistan (admin)

01 Ocak 2006, Pazar - 14:41 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
LAMBDA MEKÂN ARIYOR
Bildiginiz gibi 12 yili askin bir süredir tamamen gönüllü çabalarla Türkiye'de escinsellerin yasadigi sorunlar hakkinda çok boyutlu çalismalar yürütüyoruz.

Son 3,5 yildir Istanbul'da escinsellerin sosyallesebilecegi, ayrica insanlarin kafasinda escinsellikle ilgili sorulari danisabilecegi bir yer olan, bir kütüphanesi, film arsivi, film gösterimleri yapilan bir salonu ve danisma hatti olan bir kültür merkezimiz var.

Son iki yildir Büyükparmakkapi sokaktayiz. Ancak bazi sorunlardan dolayi artik yeni bir yer arayisindayiz. Tercihan Gümüssuyu - Tünel arasinda, yine tercihan merkezi bir konumu olan bir daire ariyoruz. Gözünüze çarparsa, bildiginiz bir yer, ya da yardim edecek tanidiklariniz varsa lütfen bize haber verin! Birlikte yeserttigimiz bu güzel ortam yok olmasin.

Sevgiler, mutlu yillar. Umariz yeni yil hepimize güzellikler ve hep birlikte olabilecegimiz, güzellikler üretmeye devam edecegimiz bir mekân getirir.

Lambdaistanbul telefonu: 0212 245 70 68
Email: lambda@lambdaistanbul.org


Bu konu için mesaj gönderme aktif değildir. Daha fazla bilgi için yönlendiriciniz ile iletişim kurunuz.