kadıköyde yeni açılan bir gay kafeden

İbnistan Forum: Duyurular: kadıköyde yeni açılan bir gay kafeden
 Alt konuMesaj  Son Mesaj
pincurs cafe nereye gidiyor :) 1   13/10 02:20


Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

derya

13 Ekim 2008, Pazartesi - 02:19 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
ben en son 5 ekim 08 gittim pincurs cafeye aslında duydugum okudugum yazılar cok hostu taki gidip görene kadar içerde bir falcı bayan vardı bir de garson dogrusunu sölemek gerkirse garsondan pek hosnut kalmadım servis olarakta görünüş olarakta anadolu yakasında tek olan bu cafeye yakıstıramadım enteresandı müsteriler cok hostu cok fazla rahat edemsekte içerde karnımız doydu benden bir tafsiye pincurs cafeye eski elemanlarınız daha hoştu ve size daha yakısıyordu sanırım tarzınızı deyiştirdiniz hetoro cafe oldunuz ama en azından bunu bize yansıtmayın umarım müsteri kaybetmezsinizz üzüldük eski pincurs geri gelsin

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

hhoca01

05 Şubat 2008, Salı - 10:19 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Bu tatilde istanbulda bulunmam dolaysıyla bende gittim.Pincurs Cafe ye ama pek ilgi göremedim.Çalışan hanım kız ve falcı hanım öle bir dik dik baktı.Tedirginlik vardı üstlerinde.Anlayacağınız güler yüz göremedim.

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

eda

05 Ağustos 2007, Pazar - 12:40 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
pincur's cafe çok rahat bi yer çalışanları çok tatlılar valla lezbiyenlerin ve gaylerin gidebileceği bir ortam köftesini yemedim ama hamburgerin yanına amerikan salatası koymuşlar çok güzeldi.denemenizi tavsiye ederim.geçen gün arkadaşımla gittik kız kıza janga oynadık.doğum günü partisi vardı.pasta ikram ettiler gitar çalıp şarkı sölediler.harika bi yer hatta orda çok tatlı kızlar var ben aşık oldum birine sevgilisi vardır kesin of of ismi maya aman tanrım!!!

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

orfan

04 Mart 2007, Pazar - 21:44 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
evet gayet gittim gördüm çok sakin ve güzel bi mekann birazdaha değişiklik yapılabilir ki yapıcaklardır zaten gerçekten hepbirlikte sahip çıkmamız gereken bi mekan orası çünkü anadolu yakasında belli bi süre tepki çekmiş epey gidin görün herkese tavsiye ederim

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

pbbush

19 Ocak 2007, Cuma - 14:14 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
geçenlerde yine bize özel sitelerde sörf yaparken çok rahatsız edici bir yazıya rastladım... kadıköyde yeni açılan bir gay kafeden bahsediliyordu ve açıkçası magandanın teki 'anadolu yakasınada bulaştınız taksim neyinize yetmedi' tarzında çok ağır şeyler yazmış! ben diyorumki madem anadolu yakasındada artık rahatça gidebileceğimiz bir mekan var inadına sahip çıkalım. bende en kısa zamanda ziyaret etmeyi planlıyorum. adresi,bahariye caddesi nazım sok no:15 pincur's cafe. şu anda tadilatta olan tarihi süreyya sinemasının karşı sokağını bitirin sola dönün. www.pincurs.com siteleri henüz tamamlanmamış..


Bu konu için mesaj gönderme aktif değildir. Daha fazla bilgi için yönlendiriciniz ile iletişim kurunuz.