İbnistan

İbnistan Forum: Duyurular: İbnistan
 Alt konuMesaj  Son Mesaj


Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

ibnistan (admin)

18 Şubat 2007, Pazar - 01:27 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Yanliş yaptığım bir ayarı yüzünden, yeni yılda gelmiş olan mesajlardan haberim olmadı (Otomatik olarak emaille bana gelmeleri gerekirdi.). Ben son zamanlarda pek ilgelenemediğim için kimsenin bir şeyler yazmadığını düşünmüştüm. Meger bir kaç mesaj birikmiş. Bugün forumun yönetimi bölümüne göz attığımda onları gördüm. Mesajları onaylamakta geç kaldığım için özür dilerim.
Şu dönemde, ki bu uzun bir dömem olabilir, sitemle fazla ilgilenmeyeceğim. Dikkatim şu anda başka alanlarda. Fakat gelen masajları takip etmeye devam ederim.
Heribert

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

ibnistan (admin)

13 Ağustos 2006, Pazar - 15:44 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Siteye yeni bir bölüm ekledim:
Bursa'da Eşcinsellik Paniği

Heribert

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

ibnistan (admin)

13 Ağustos 2006, Pazar - 15:38 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Tatil nedeniyle bu geceden itibaren 1 Eylül'e kadar yazdığınız mesajların onayı geçikebilir. En azında haftada bir ilgilenmeye çalışacağım.
Heribert

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

ibnistan (admin)

03 Ocak 2006, Salı - 19:14 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Göstermelik bir kalabalık olmasın diye eski forumdan kalan üyelerin çoğunu sildim. 460 kişi kayıtlı göründü, fakat bir çok kişi kayıt olduktan sonra bir sefer olsun da özellikler bölümü girip tercihlerini belirterek veya mesaj atarak bir daha görünmediler. Bilidrilen email hesabı artık geçersiz veya aktif değil olarak görününleri de sildim. İsteyen kayıt bölümünden kolay yeniden kayıt olabilir. Ayrıca kayıt olmadan mesaj yazabilirsiniz, okuyabilirsiniz de.

Güncelliği iyice yitirmiş olan veya an baştan fikir veya bilgi içermeyen eski yazıların çoğunu da sildim. Aslında hiç bir zaman çok kalabalık olmamıştı. Güncellik derken yazma tarihi değil, içeriğini ima ediyorum. Bazı şeyler bir gün sonra bile okunamaz, bazı yüzlerce yıl eski olan yazılar hala önemlidir.

Ama abartmayayım, neyin ne zaman kimin için önemli olacağını önceden pek bilinemez. Bir cümle, başkaların önemsemediği bir söz bile, bir insana güç verebilir, ilham olur, neşelendirebilir, hayatına yeni bir yön bile verebilir, ön yargı yıkan ilk taşı da olabilir. Ya da anlatırken biz kendi kendimiz de bir şeyler öğreniriz, farkına vararız.

Siz de şimdi bu küçük sanal aleme bir mozaik taşı eklemeye var mısınız?



Not:
Konu sayfasında "Kasım", "Aralık" gibi tarihler görünse sadece benim ekledğim alt konular veya linkler sözkonusu, çünkü 14 Hazıran ile 31 Aralık 2005 arasında forum kapalıydı. Eski mesajların tümünü silmeye kıyamadım. Duyurulara da pek dokunmadım, eksik olmakla birlikte gelişmelere merak eden orada bazı ipuçları bulabilir.


Bu konu için mesaj gönderme aktif değildir. Daha fazla bilgi için yönlendiriciniz ile iletişim kurunuz.