Herhangi veya başka konular

İbnistan Forum: Herhangi veya başka konular
 Alt konuMesaj  Son Mesaj
kelebek 1   31/03 15:19
merhaba.. 3   30/03 15:36


Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

sen_ben_o

06 Ocak 2006, Cuma - 16:42 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
selam!
yıllar geçtikçe aynı konular etrafında farklı sorular sorulan...
nasıl ibne olunduğundan nasıl bir ibne olunduğuna uzanan...
hepimiz, en gencimiz dahi, her geçen günle biraz daha yolun sonuna yaklaşıyoruz.
şevkatli limanları bulamasa da,karamsarlık olmamalı yolun sonu.
şevkatli olmasa da daha aydınlık yollar artık.
ama yine de
mesela
hala tabular kafamızı dolduran, karıştıran...
mesela doktora gitmek ve deforme olmuş anüslerimize çağre aramak...
etrafımda ibne doktor yok, hatta gey bir doktor da tanımıyorum.
evet doktor doktordur, homo ya da hetero.
ama ben götü dışarı fırlamış bir ibne olarak benim gibi ibne olan bir doktora çok daha kolaylıkla derdimi açar, güvenirdim.
ortak problemlerimizi tabu olarak yaşamamalıyız.
ortak çözümlere ulaşmak için, gençken ve de anüslerimiz deforme olmamışken, karanlıkta el yordamıyla yol açmak daha kolaydı belki.
ama şimdi kaşlarımız beyazlarken, gözlerimizi yummak değil, gidebileceğimiz şevkatli bir kapı aradığım.
belki de hala aynı kapalılık beni bir devlet hastanesine gidip deforme anüsüme çağre aramaktan engelleyen...
en azından size sorabilirim ama,
doktor olmasanız da eminim farkındasınızdır sizler de deforme olmuş anüslerinizin...
offfff çok sıkıldım, sorumu da unuttum.
anladınız mı beni?

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

nesli

09 Nisan 2006, Pazar - 00:19 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
ben hetoroyum.lakin farkı yok hissiyat aleminde
karşındakinin adı, sanı,cinsiyeti..
aşka va yangınlara inanırım ben.bir geçerliğine
ömrün.işin içinde yürek çarpıntısı varsa arada
birde midenden ağzına doğru yükselen bir alev..
tamamdır işte..
yaratılanların kardeşliği burada başlar..
yangınlarımız bol olsun...

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

bilinmeyen

28 Mayıs 2006, Pazar - 16:26 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Doktor doktordur neden kendi tabirinle ''dışarı fırlamış göt''ünü göstermek için gay bir doktor arıyorsun ki???Doktorlar hipokrat yemini ederler doktor olabilmek için ırk , din,dil cinsiyet ayrımı yapmaksızın hasta ve yardıma ihtiyacı olan insanlara tedavi etme yemini yani...Ha eğer diyor isen ben doktora kıçımı gösterirken , ona toplum tarafından pek te kabul görmeyen ters ilişki geçmişimi ifşa etmekten dolayı eziklik hissediyorum ve bunu gizli tutabilmek ve olası olumsuz titreşimlere maruz kalmamak isterdim,o zaman sordun sende.Ben hiçbir doktorun senin dışına fırladıını söylediğin rektumunu tedavi etmeyi reddedeceğini,seni homoluğun yüzünden eleştireceğini,hor göreceğini sanmıyorum.Eğer böyle birşey gelirse başına sen de hakkını kullanır,şikayetini yapar başka bir doktor bulursun kendine.Göt deliği sıçmak için yaratılmıştır bu yüzden anal seks yapmaya başladığın tarihlerde kıçının dışarı fırlayabileceğini,ordaki kasların seks için değil sıçmak için yaratılmış olduklarından tahribata uğrayabileceğini,bu yüzden belki erken yaşta bokunu tutamayacağını tahmin edebilirdin.Madem bu kadar hayıflanıyosun anal seks YAPMAYABİLİRDİN.Sorununun kaynağı her ne olursa olsun ister psikolojik ister hormonal,bunun çaresine bakabilirdin.Aseksüel olabilirdin en azından...Göt deliğine,tabiat sana bunu yapmanı söylemiş olsun olmasın bişeyler sokmayı seçiyorsan,bedenini kötüye kullanıyor ve hor görüyosan ve bunu bilerek yapıyosan,Türkiye'de yaşıyorsan,gay doktor olsaydı daha iyi olurdu gibi bi cümle kurma şansın yok malesef..Herkesin sorunları var ve doktor karşısında herkes utanıp sıkılabilir.Çekinebilir.Heteroseksüeller de....Aids hastaları,şizofrenler,iktidarsızlık sorunu olan erkekler,aşırı kilolu obezler ve dışlanma potansiyeli olan herkes.....O zaman iktidarsız erkeğe iktidarsız doktor,şizofrene şizofren psikiyatr mı sunucaz??Kendine acımanın asıl sebeplerini tartış kendi içinde ve onlarla cebelleş.Doktorlar keşke gay olduklarını ifşa etseler de gay lere gay doktorlar baksa diye hayıflanmak olağanüstü derecede abzürt ve mantık dışı.
Deforme rektumunla mutlu bir ömür dilerim.
NOT:Hayat herkese farklı açılardan koyar.




İbnistan tarafından not:
Penisin çapı dışkıdan daha kalın olmadığı için yukurıdaki ve ilgili yazılarda anlatılan şikyetler anal cinsel ilişkilerin sonucu olamaz. Öbür yandan anal ilişkilerde hiç bulunmuş olmayanlar da başka sebeplerden şikayetler olabilir. (Aslında en üstek yazı daha çok mecazi ve mizahi olarak algılamıştım.)
Rektumdaki ve penisteki sinirler birbirine bağlantılı oldukları için oradan cinsel haz alabilmek bijolojik olarak normaldır. Alamamak ise ruhsal şartlandırmanın bir sunucudur. Bu konuda eşcinsel ve heteroseksüel insanlar arsında belirgin bir farkı yok. Haz duyan aslında eşcinsel olmayabilir, eşcinsel olup bundan pek zevk almayan da var.
Eşcinselliğin tanımı, ne yaptığınıza bağlı değil, cinsellğinizin hem cinse yönelmiş olduğu anlamına gelir. Öbür yandan cinsellik (ve insan) aslında çok daha karmakarışık olduğu için bu tarz kategoriler bir bireyin gerçeğini aslında tarif edemez.
Heribert

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

olgun

21 Haziran 2007, Perşembe - 11:41 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
ben uzun zamandır eşcinselim. ama benim için anüsüme bir penisin girip çıkmasından ibaret değil eşcinselliğim. ben güçlü bir erkeğin karşısında kadınlığımı hissetmekten zevk alırım. onun karşısında kırıtarak yürümekten, dans etmekten, onun oramı-buramı mıncıklamasından haz alırım. bana göre eşcinsellik hemcinsinle en aykırı şeyleri yaşamaktan haz almaktır. elbette her ilişkimiz sonunda erkeğim bana tam sahip olur bu benim için doruk noktasıdır. yıllardır çeşitli ebatlarda penisleri içime aldım, ama inanın anüsüm deforme olmadı. anüs kasları de her kas gibi çalıştıkça güçleenir. basur vd. durumlar cinsel ilişkiden olmaz, anüs çeperinin zayıflaması vb sağlık sorunlarından olur (mesala uzun süre oturarak çalışmak, spor yapmamak). 37 yaşındayım. hayatıma giren erkeklerin haddi hesabı yok. hep pasif oldum bu benim için zevklerin en büyüyü, ama anüsüm hala dar ve sağlam...

Sayfanın en üstüÖnceki mesajSonraki mesajSayfanın en altıBu mesaja link  

samimi

04 Temmuz 2007, Çarşamba - 12:39 Mesajı değiştirmek için tıklayın!
Herkese merhaba.Yetişkin bir insanın kendi kararıyla kimle beraber olacağına karar verebileceğini düşünüyorum.Arkadaşlar size bi sorum var.Nişanlımla 2 senedir beraberiz.Kendisi sürekli benden uzak duruyor.Ama evlenmek istiyor.Neden benden uzak durduğunu sorduğumda özelimi özel bi zamana ve özel bi kişiye sana saklıyorum diyor.Yaşı 36.Önceden cinsel deneyimi olduğunu iddia ediyor.Ama beni bir kere bile öpmedi.Etrafında 20 yaşlarında çok çocuk var.Onlarla sürekli öpüşüyolar,birbirlerine çok aşırı yakın davranıyorlar.Kafam çok karışık.Sizce nişanlım homoseksüel bi eğilimi olabilirmi.Ve küçük bi şehirde yaşadığımız için kendisini evlenme baskısından kurtarmak için benimle evlenmek istiyor olabilirmi.Bunu nasıl anlayabilirim.Nişanlım aşırı feminen biri değil ama çok yumuşak ve nazik bi insan.Hafif feminenlik var.Onu çok seviyorum ama sanırım onun ilgisi bana pek yok ama ısrarla en yakın zamanda evlenelim diyor.Kafam çoooooook karışık.Bana yorum yazabilirseniz teşekkür ederim.


Bu konu için mesaj gönderme aktif değildir. Daha fazla bilgi için yönlendiriciniz ile iletişim kurunuz.